DJ
DJ Simon

DJ Simon

DJ SIMON este un dj cu o uriasa experienta profesionala, incepandu-si cariera in 1995 in statiunea Mamaia, fiind unul dintre foarte putinii dj care a reusit sa lucreze neintrerupt ca dj rezident in cluburi si sa mearga si in paralel cu evenimentele de genul propus de LINKEVENTS.

DJ AlecsN

DJ AlecsN

DJ Alecs N este dj-ul care in ultimii 10 ani s-a axat pe evenimentele de gen ,avand un palmares absolut remarcabil in realizarea cu succes a evenimentelor indiferent ca a fost vorba de o nunta restransa sau una complicata cu multi invitati, sau de orice alt gen de eveniment.

DJ Andrei Mihail

DJ Andrei Mihail

Talentul lui ca D.J si puterea lui de a asimila cu usurinta toate genurile muzicale il fac in ziua de azi unul dintre cei mai cautati D.J pentru evenimente din Constanta si Mamaia.

MC
MC Catalin Deliu

MC Catalin Deliu

Catalin Deliu se poate lauda cu o experienta de mai bine de 10 ani in domeniu, punctul de plecare fiind radioul - loc in care a dobandit principalele atuuri ce definesc un MC: spontaneitate, fler, dictie si punctualitate.

MC Dragos Nicula

MC Dragos Nicula

Dragos Nicula este omul caruia trebuie sa ii dai doar un microfon, daca vrei ca evenimentul tau sa atinga un alt nivel.

MC Ionut Trica

MC Ionut Trica

Salut! Numele meu este Ionuţ Trică şi doresc să dau culoare evenimentului vostru!

MC Andreea Otelea

MC Andreea Otelea

Cel mai nou membru sosit in familia Link Events este Mc Andreea Otelea si suntem fericiti sa avem alaturi de noi singura prezenta feminina de pe plan local din acest domeniu.

MC Adi Jara

MC Adi Jara

Il poti asculta de Luni pana Vineri de la 11.00 la 14.00 sau ii poti auzi mixurile seara intre 18.00 si 21.00 din cadrul proiectului HIT Experience (emisiune prezenta FM in 9 orase din Romania).

MC Soso

MC Soso

Ce zici de un KARAOKE? Avem omul potrivit, singurul cu acest “skill” din echipa LinkEvents. Daca te impinge curiozitatea sa stii mai multe, atunci urmeaza-ti instictul si da click acolo unde trebuie!