Nunti
Nunta organizata de LinkEvents

Nunta reprezinta fara doar si poate evenimentul no. 1 pentru noul cuplu, evenimentul care comprima pe durata unei seri toate eforturile organizatorice ale tinerilor si familiilor acestora din ultimul an.LINKEVENTS vine in intampinarea clientilor pentru organizarea acestei petreceri unice la un nivel cu adevarat profesional reusind sa asigure prin diversitatea si calitatea de echipamente pe care le detine organizarea unei petreceri de nunta cu orice numar de invitati si in absolut orice locatie. Avand o echipa cu adevarat experimentata, care are in portofoliu sute de evenimente la activ, majoritatea in aceasta partea a tarii (Bucuresti - Contanta si intreaga zona a litoralului).

LINKEVENTS va asigura succesul total al evenimentului din punct de vedere al sunetului, luminilor in miscare dar si a iluminatului arhitectural cat si al efectelor speciale mergand pana la organizarea intregului eveniment altaturi de partenerii sai.Indiferent daca nunta se vrea ca un eveniment alaturi de cei mai apropiati prieteni si membri ai familiei realizat intr-un cadru restrans sau ca o petrecere exploziva cu o mare de invitati intr-o locatie foarte pretentioasa , LINKEVENTS va garanteaza suportul logistic si ideologic pentru orice nivel de petrecere de succes.

LINKEVENTS va recomanda un pachet full pentru nunta care acopera intreaga gama de cerinte ale pietei in acest moment:

 • podiumul si scena cu lumini care asigura centralizarea atentiei pe formatia care va asigura evenimentul muzical al serii si pe ringul de dans.
 • iluminatul arhitectural care da orice nuanta de culoare locatiei unde se desfasoara evenimentul.
 • efecte speciale,fum greu si artificii destinate dansului mirilor.
 • dj,mc si light-j pentru intretinerea atmosferei pe durata evenimentului.
 • videoproiector sau ecran led pe diferite dimensiuni pentru rularea de fotografii pe parcursul evenimentului.
 • sunet profesonal de inalta calitate si putere care poate sustine evenimente de la cateva zeci de persoane pana la cateva sute de persoane, acceptat de majoritatea artistilor invitati.

Acest pachet este unul recomandat dar poate fi oricand discutat si adaptat in functie de cerintele clientului si de ceea ce se doreste de la un astfel de eveniment.

Pentru a veni in ajutorul organizarii evenimentului LINKEVENTS va poate ajuta cu o gama de parteneri acceptati si recomandati de noi in scopul de a acoperi toate laturile organizatorice ale serii(candy bar, foto, video, etc).

Botezuri
Botez organizat de LinkEvents

In ziua de azi crestinarea copilului se incheie de obicei cu o petrecere alaturi de rudele si prietenii apropiati, un eveniment foarte important la care organizatorii au datoria de a face o planificare si niste alegeri de exceptie referitor la firmele contractate pentru eveniment avand in vedere ca aceasta este prima petrecere din viata noului nascut.LINKEVENTS impreuna cu echipa sa de tehnicieni, dj si mc va ofera solutia optima pentru realizarea unei astfel de petreceri reusite, putand fi alaturi de dumneavoastra prin mijloacele specifice firmei noastre(sunet,lumini etc) si mergand pana la consiliere completa in ceea ce priveste organizarea totala a evenimentului(vezi parteneri).

LINKEVENTS va propune un pachet cu care sa va incepeti organizrea unui botez de succes menit sa va impresioneze invitatii si sa realizeze o petrecere completa.Acest pachet este recomandat de echipa LINKEVENTS, dar poate fi discutat cu clientii si poate fi oricand adaptat la cerintele acestora.Pachetul recomandat cuprinde:

 • lumini arhitecturale pentru a crea o ambianta placuta in orice salon se va desfasura petrecerea.
 • lumini in miscare instalate in local sau pe o schela speciala oferita de LINKEVENTS(moving head, parled 64 etc).
 • sunet profesional de inalta calitate si de putere care poate satisface orice numar de persoane.
 • proiector cu ecran de proiectie pentru a rula imagini cu micutul proaspat crestinat alaturi de parintii lui pe toata durata botezului.
 • dj si mc pentru intretinerea atmosferei pe durata evenimentului.
 • suport ideologic sau in orice alt aspect organizatoric prin partenerii recomandati.

Acest pachet este unul recomandat dar poate fi oricand discutat si adaptat in functie de cerintele clientului si de ceea ce se doreste de la un astfel de eveniment.

Majorate
Majorat organizat de LinkEvents

Majoratul este petrecerea care marcheaza trecerea oficiala a granitei dintre adolescenta si varsta la care o persoana este acceptata in randul adultilor, eveniment foarte important care trebuie marcat printr-o petrecere care poate uni deopotriva toti prietenii apropiati ca varsta de sarbatorit, colegii, dar si rudele si prietenii aflati alaturi pe parcursul anilor.

LINKEVENTS are pentru acest segment de petreceri posibilitatea de a face un astfel de eveniment cu adevarat memorabil acest segment fiind extrem de puternic si de bine organizat de LINKEVENTS prin posibilitatile tehnice de la nivelul anului 2016 si prin echipa foarte experimentata de dj, mc si light-j.Echipa noastra are o mare experienta in astfel de evenimente unde cerintele muzicale si tehnice se imbina la un nivel superior.Intr-o astfel de petrecere, staff-ul contractat se intalneste cu imbinarea mai multor categorii de varsta, majoritari fiind tinerii in jurul varstei de 18 ani.LINKEVENTS este singura firma de pe piata constanteana care are in componenta dj, mc si light-j care au mers de-a lungul anilor in paralel cu evenimentele de gen si cu prestatiile muzicale si de spectacole in cluburi de renume din Constanta si de pe litoral. O astfel de echipa este special creata pentru a realiza o petrecere cu invitati din toate varstele, mergand pana la formarea unei adevarate atmosfere de club, ajutati fiind bineinteles de suportul tehnic de inalta calitate.

LINKEVENTS va propune pentru un majorat reusit un setup format din sunet puternic(putand face fata la orice numar de persoane in orice sala de evenimente),lumini in miscare(la nivelul celor din cluburi),lumini arhitecturale pentru colorarea oricarei sali de evenimente in culoarea dorita, pupitre profesionale(Pioneer Nexus, Rane etc),efecte speciale si echipa LINKEVENTS(dj, mc, light-j) pentru o seara de nota 10.

Acest pachet este unul recomandat dar poate fi oricand discutat si adaptat in functie de cerintele clientului si de ceea ce se doreste de la un astfel de eveniment.

Aniversari
Aniversare organizata de LinkEvents

O latura foarte complexa pe care o acopera LINKEVENTS este aceea a aniversarilor. In aceasta latura vor trebui acoperite toate cerintele pe un segment de varsta foarte larg. Fie ca este vorba de o aniversare clasica, fie ca este vorba de un 8 martie, spre exemplu, sau o petrecere in care se sarbatoresc 10-20 ani de la terminarea liceului, evenimentul va trebui foarte bine organizat si echipa care se va ocupa va trebui sa fie la inaltime.LINKEVENTS se asigura in acest segment, prin echipa formata si prin mijloacele tehnice de calitate, ca evenimentul va fi un succes si toata lumea va fi foarte multumita.

Petrecerile aniversare pot avea loc , spre deosebire de nunti si botezuri , in mai multe genuri de locatii si pot grupa intr-o seara categorii de varste diferite si gusturi muzicale total opuse.DJ-ii si tehnicienii LINKEVENTS au o astfel de experienta, avand in portofoliu evenimente incepand de la aniversari de copii si mergand pana la o petrecere reusita de aniversare a nuntii de aur, remarcandu-se prin cunostinte muzicale din toate genurile si timpurile, fiind tot timpul deschisi fata de cerintele clientului. Mentionand faptul ca o petrecere aniversara poate avea loc sub diferite forme, LINKEVENTS va sta la dispozitie si va asigura ca poate rezolva orice fel de petrecere incepand de la numarul de persoana invitate, la marimea localului si la satisfacerea tuturor gusturilor muzicale.

Acest pachet este unul recomandat dar poate fi oricand discutat si adaptat in functie de cerintele clientului si de ceea ce se doreste de la un astfel de eveniment.

Corporate
Petrecere Corporate organizata de LinkEvents

Un eveniment corporate poate varia de la realizarea unei seri elegante cu o cina intr-un restaurant pana la crearea unui concept de seara de club intr-o locatie pe malul marii.LINKEVENTS are o experienta deosebita in aceasta parte a entertainmentului realizand numeroase petreceri corporate pe litoral avand in portofoliu clienti din Constanta si Bucuresti dar si din alte parti ale tarii, toate fiind o adevarata reusita.

Pentru o petrecere corporate va recomandam sa va alegeti foarte bine locatia si sa discutati despre echiparea ei din timp cu echipa LINKEVENTS. In timpul unui eveniment corporate va trebui sa va alegiti un mc fluent si cu o imagine corespunzatoarea pentru prezentarea diferitelor momente dar si un dj care sa mentina atmosfera dupa finalizarea prezentarilor.LINKEVENTS va propune ca pachet de baza pentru un astfel de eveniment urmatoarele:

 • sunet profesional(acesta poate fi adaptat in functie de dimensiunile salii si numarul de persoane).
 • lumini in miscare(in cazul in care se doreste o petrecere la care sa se danseze).
 • lumini arhitecturale(indiferent daca e doar o cina si cateva anunturi sau o petrecere de club, sala va trebui luminata corespunzator).
 • videoproiector cu ecran de proiectie(in cazul in care sunt prezentari si anunturi de facut).
 • dj
 • mc

Acest pachet este unul recomandat dar poate fi oricand discutat si adaptat in functie de cerintele clientului si de ceea ce doreste de la un astfel de eveniment.