MC Adi Jara
MC Adi Jara

Ady Jara s-a nascut in Bacau pe data de 19 iulie 1987. Primul contact cu mass media l-a avut in anul 2006 in calitate de realizator de programe la un post local de radio.

In 2008 a mai urcat o treapta si s-a mutat in Iasi avand oportunitatea de a se angaja la un post de radio regional : Impact FM. In tot acest timp, Ady Jara a fost implicat in mai multe proiecte muzicale si de radio. Totodata in 2009 a inceput sa mixeze prin cluburile din regiunea Moldovei fiind rezident in mai multe locatii de gen.

Imediat dupa, s-a implicat si pe partea de creatie realizand remixuri pentru cativa artisti cunoscuti din Romania. Pe langa partea de creatie, Ady Jara a lansat in 2011 „We found the love” single ce a beneficiat chiar de vocea lui. La inceputul anului 2012, Ady Jara a inceput colaborarea cu Mose pentru un nou proiect dance: „In the sun" si in acelasi timp, a fost MC si DJ mai multi ani pentru numeroase proiecte de club din zona Moldovei ( IMPACT FM Dance TOUR Editii 2013-2016) In mai 2017 s-a mutat definitiv in Constanta unde in prezent este DJ si realizator de programe pentru Radio CFM 92.9. Il poti asculta de Luni pana Vineri de la 11.00 la 14.00 sau ii poti auzi mixurile seara intre 18.00 si 21.00 din cadrul proiectului HIT Experience (emisiune prezenta FM in 9 orase din Romania).

Vara lui 2017 a fost cea mai importanta pentru Adi Jara, avand posibilitatea de a fi corespondent special NEVERSEA, intalnindu-se cu cei mai in voga artisti si DJ printre Tujamo, Benny Bennasy, Years & Years, Rita Ora, Dua Lipa.