MC Andreea Otelea
MC Andreea Otelea

Cel mai nou membru sosit in familia LinkEvents este Mc Andreea Otelea si suntem fericiti sa avem alaturi de noi singura prezenta feminina de pe plan local din acest domeniu. Andreea te cucereste cu farmecul personal. Are acel "nu-stiu-ce si nu-stiu-cum", pe care e imposibil sa nu il observi.

Cand vorbim despre Andreea, vorbim despre increderea in fortele proprii, dinamismul si bucuria de a trai si despre puterea de a fura un zambet chiar si de la cei mai pretentiosi. Iar cand vorbim despre Mc, vorbim cu siguranta si despre...voce! Ei bine, Andreea Otelea are o experienta de 15 ani in radio. A prezentat emisiuni in direct, concursuri si stiri.

Experienta de Mc o recomanda: animatie pe plaja, prezentatoare a numeroase competitii si evenimente din cadrul centrelor comerciale din Constanta, prezentatoare a unei editii a festivalului Callatis Fest Mangalia, MC la petreceri organizate in cadrul complexurilor hoteliere. De fiecare data, si-a indeplinit actiunile cu succes. Secretul? Spontaneitatea, atentia la detalii si o portie generoasa de optimism si buna dispozitie.

LinkEvents iti recomanda calduros MC Andreea Otelea pentru un eveniment de care sa-ti aduci aminte cu mare placere!