MC Soso
MC Soso

Un tip pasionat de ceea ce face este exact ce ai nevoie pentru ca evenimentul tau sa prinda culoarea pe care ti-ai dorit-o. Nu doar MC. Nu doar entertainer. Nu!

Cu o voce deosebita si un repertoriu impresionant, MC Soso are o experienta bogata in cele mai antrenante seri de karaoke din Constanța.

Povestea lui a inceput acum mai bine de 8 ani cand, ghidat de pasiunea pentru muzica, a avut primul contact cu serile de karaoke din postura de DJ, intr-un local mic, dar cu suflet mare, din Navodari. Cateva luni mai tarziu, DJ Soso s-a transformat in MC Soso, rol care i se potriveste de minune.

De atunci serile de karaoke din judetul Constanta au prins viata si au dat nastere unor povesti frumoase care nu au ramas fara ecou, MC Soso fiind mereu recomandat localurilor care i-au impartasit pasiunea. In prezent, MC Soso intretine atmosfera in fiecare Joi seara la IQ Pub in Constanta.

Printre localurile care l-au avut in prim plan pentru serile de karaoke se numara: Serenada (Navodari), El Comandante (Constanta si plaja Mamaia Sat), Argo Pub (Constanta), Lake View (Constanta).

Cu el, un eveniment este pur si simplu complet. Implică particpiantii, incurajeaza vocile timide si face seara memorabila.