Despre noi

LINKEVENTS reprezinta cea mai noua firma infiintata in Constanta in domeniul organizarii de evenimente la un inalt nivel profesional, atat din punct de vedere al echipamentelor cat si al organizarii si personalului.

LINKEVENTS reprezinta un proiect nascut in anul 2015 totul pornind de la initiativa unui grup de pasionati din industria de evenimente, avand o experienta de peste 20 ani in domeniu. Ideea a avut la baza furnizarea de servicii si echipamente profesionale pentru o paleta cat mai larga de clienti, in special pentru persoanele fizice care nu au acces la priceperea unor manageri de evenimente si a unor DJ experimentati. Am ajuns la concluzia ca si in acest domeniu al petrecerilor private, nunti, botezuri, majorate, se poate realiza in mod profesional un eveniment cu echipamente adecvate si o mai mare deschidere si transparenta fata de client. Astfel s-a recurs la achizitonarea de aparatura si la formarea echipei renuntandu-se la tot ce a apus din punct de vedere tehnic si alcatuindu-se o echipa de dj si entertaineri care sa poata face fata unui astfel de proiect la nivelul actual.

LINKEVENTS are in componenta manageri de proiect, tehnicieni si dj cu experienta in acest domeniu care ridica incepand cu acest an la un nivel superior conceptul de eveniment oricare ar fi natura acestuia. Avand in componenta o echipa experimentata si deschisa tot timpul la colaborarea cu clientii, LINKEVENTS redefineste piata evenimentelor mici si medii. LINKEVENTS detine echipamente de sunet si lumini profesionale si cu o echipa de tehnicieni, dj si mc de un inalt grad profesional, numele provenind tocmai din inlantuirea, din legatura, dintre experienta, echipa si tehnologia absolut necesare pentru a realiza un eveniment.