MC Dragos Nicula
MC Dragos Nicula

Dragos Nicula este omul caruia trebuie sa ii dai doar un microfon, daca vrei ca evenimentul tau sa atinga un alt nivel. A inceput mai intai ca D.J., cand era foarte tanar si cand credea ca muzica este unul dintre cele mai frumoase lucruri.

In anii lui de activitate a ramas la aceeasi idee. Dupa foarte putin timp de la debutul sau ca Disc Jookey, a exploatat si microfonul. Daca acest obiect era la pupitru, de ce sa nu il foloseasca si sa aduca un plus de energie petrecerii? Acest lucru a dus la aprecieri din ce in ce mai multe si usor, usor, Dragos Nicula ajunge la evenimente din ce in ce mai mari, prezentand concerte cu artisti precum Holograf, Loredana Groza, Andra, Vama, Horia Brenciu, Smiley, Stefan Banica Jr.

A realizat emisiuni TV la doua posturi de televiziune din Constanta. Momentan, starneste tipete ale multimii in cluburi, este entertainer la diferite petreceri, prezinta concerte si trezeste ascultatorii C FM, realizand matinalul la acest post de radio. Poate fi cu usurinta "one man show", pentru orice eveniment.

Dragos Nicula nu doar vorbeste la microfon. Dragos Nicula transmite sentimente!